China Bakeware karo divider SKU NO.2640-2642 Produsen lan Suppliers | SJZ JINXUAN

Bakeware karo divider SKU NO.2640-2642

Short Description:

Ngédap Kitchen-kanggo-Table versatility Bake, ngawula, nyimpen, lan reheat kabeh ing bakeware padha. Kaca baking pasugatan wis gampang cook dhaharan ahead wektu lan nyimpen ing kulkas utawa mesin pembeku kanggo mengko. Best kabeh, arepe bakeware apik saka open kanggo Tabel sembarang setelan kanggo bantu anggun, lan leftovers bisa pindhah hak bali ing kulkas ing mburi wengi-ora perlu kanggo reged kaping pasugatan. Mangga Wigati: AJA mindhah kaca bakeware langsung saka mesin pembeku kanggo open. Ayo ...


  • Port: TIANJIN/QINGDAO
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ngédap Kitchen-kanggo-Table versatility

    Bake, ngawula, nyimpen, lan reheat kabeh ing bakeware padha. Kaca baking pasugatan wis gampang cook dhaharan ahead wektu lan nyimpen ing kulkas utawa mesin pembeku kanggo mengko. Best kabeh, arepe bakeware apik saka open kanggo Tabel sembarang setelan kanggo bantu anggun, lan leftovers bisa pindhah hak bali ing kulkas ing mburi wengi-ora perlu kanggo reged kaping pasugatan.

    Mangga Wigati: AJA mindhah kaca bakeware langsung saka mesin pembeku kanggo open. Ayo thaw pangan sadurunge masak utawa reheating ing open. Aja manawa kanggo nggunakake potholder nalika nangani panas pasugatan kaca bakeware.

    Open lan Microwave  Safe

    Kaca baking pasugatan bisa digunakake kanggo panggangan utawa reheat pangan ing open conventional utawa ing open gelombang mikro. Ndeleng liwat pinggir kaca ngidini kanggo effortlessly puncaké ing kemajuan panganan nalika baking, nyediakake kontrol ditambahaké liwat asil.

    bakeware sing digawe karo Borosilicate kaca-becik kanggo expansion termal lan mulane kurang rawan kanggo shattering nalika kapapar owahan suhu.

    Mangga Wigati: Kaca bakeware ngirim ora digunakake ing Panggangan, ing stovetop a, utawa karo alkohol utawa Burners panas dikemas kaleng minangka sumber panas.

    kanthi divider

    Iki Bakeware karo divider bisa misahake pangan effeciently, supaya kecampuran ganda liyane, supaya sampeyan bisa seneng pangan seger asli.

    ghhtyh


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!