China Casserole Wangun Round SKU NO.271-272-273-274-275-276 Produsen lan Suppliers | SJZ JINXUAN

Casserole Wangun Round SKU NO.271-272-273-274-275-276

Short Description:

Ngédap Kitchen-kanggo-Table versatility Ing kaca casserole wis gampang cook dhaharan ahead wektu lan nyimpen ing kulkas utawa mesin pembeku kanggo mengko. Best kabeh, arepe casserole apik saka open kanggo Tabel sembarang setelan kanggo bantu anggun, lan leftovers bisa pindhah hak bali ing kulkas ing mburi wengi. Mangga Wigati: AJA mindhah kaca casserole langsung saka mesin pembeku kanggo open. Ayo thaw pangan sadurunge masak utawa reheating ing open. Aja manawa kanggo nggunakake potholder nalika nangani ...


  • Port: TIANJIN/QINGDAO
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ngédap Kitchen-kanggo-Table versatility

    Kaca casserole wis gampang cook dhaharan ahead wektu lan nyimpen ing kulkas utawa mesin pembeku kanggo mengko. Best kabeh, arepe casserole apik saka open kanggo Tabel sembarang setelan kanggo bantu anggun, lan leftovers bisa pindhah hak bali ing kulkas ing mburi wengi.

    Mangga Wigati: AJA mindhah kaca casserole langsung saka mesin pembeku kanggo open. Ayo thaw pangan sadurunge masak utawa reheating ing open. Aja manawa kanggo nggunakake potholder nalika nangani kaca panas.

    Open lan Microwave  Safe

    Kaca casserole bisa digunakake kanggo panggangan utawa reheat pangan ing open conventional utawa ing open gelombang mikro. Ndeleng liwat pinggir kaca ngidini kanggo effortlessly puncaké ing kemajuan panganan nalika baking, nyediakake kontrol ditambahaké liwat asil.

    casseroles sing digawe karo Borosilicate kaca-becik kanggo expansion termal lan mulane kurang rawan kanggo shattering nalika kapapar owahan suhu.

    Mangga Wigati: Kaca casserole ngirim ora digunakake ing Panggangan, ing stovetop a, utawa karo alkohol utawa Burners panas dikemas kaleng minangka sumber panas.

    Ngalahake sisih

    sisih Integrated Ngalahake ngidini kanggo aman ngangkat casserole kaca lan metu saka open lan saka pawon kanggo meja dining-kamar utawa prasmanan lan bali maneh. Ngalahake sisih trep bantuan mesthekake ditahan aman, sanajan ngagem mitts open nglukis.

    hytjytuj


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!