• Borosilicate Kaca Food Wadahna
  • Thermal Coffee Glass
  • Borosilicate Kaca Botol

Wilujeng sumping di Jasper

SJZ JINXUAN dagang CO., LTD., Nya éta profésional High borosilicate produsén kaca keur dapur glassware na tabel glassware di Cina.

Ti 1995 ayeuna untill SJZ JINXUAN sempet fokus kana bisnis tina garis Glassware leuwih ti 24 taun. Rinci mutuskeun sampurna sarta profesionalisme ngajadikeun Palasik nya motto tim kami urang.

Warung Ku Kategori

Produk kami

Rakan kami

SCHOTT
FOXHOME
libbey
20190314182107
vv
t019d5c6cab29e71f8f
RW
IBU
fdwef
Bormioli
AVON

WhatsApp Online Chat!