Cina Bakeware kalawan divider SKU NO.2640-2642 Manufacturers na suppliers | SJZ JINXUAN

Bakeware kalawan divider SKU NO.2640-2642

Pondok Description:

Luar biasa Dapur-to-Table versatility Panggang, ngawula, toko, sarta reheat sadayana dina bakeware sarua. Kaca baking masakan nyieun gampang masak hidangan payun waktu jeung toko di kulkas atanapi freezer keur engké. Pangalusna sadaya, anu transisi bakeware beautifully tina oven kana sagala tabel netepkeun pikeun porsi anggun, sarta koret bisa balik ka katuhu deui di fridge di tungtung peuting-teu kudu kotor sababaraha masakan. Mangga Catetan: Ulah mindahkeun kaca bakeware langsung ti freezer kana oven. Hayu ...


  • Port: TIANJIN/QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Luar biasa Dapur-to-Table versatility

    Panggang, ngawula, toko, sarta reheat sadayana dina bakeware sarua. Kaca baking masakan nyieun gampang masak hidangan payun waktu jeung toko di kulkas atanapi freezer keur engké. Pangalusna sadaya, anu transisi bakeware beautifully tina oven kana sagala tabel netepkeun pikeun porsi anggun, sarta koret bisa balik ka katuhu deui di fridge di tungtung peuting-teu kudu kotor sababaraha masakan.

    Mangga Catetan: Ulah mindahkeun kaca bakeware langsung ti freezer kana oven. Hayu ngalembereh dahareun saméméh masak atawa reheating dina oven. Pastikeun ngagunakeun potholder a nalika nanganan panas masakan kaca bakeware.

    Oven na gelombang mikro  Safe

    Kaca baking masakan bisa dipaké pikeun Panggang atanapi reheat dahareun dina oven konvensional atanapi dina oven microwave. Tempo ngaliwatan sisi kaca ngawenangkeun keur effortlessly peaking dina kamajuan pangan nalika baking, nyadiakeun kadali ditambahkeun leuwih hasil ahir.

    bakeware ieu dijieun kalawan borosilicate kaca-idéal pikeun perluasan termal sahingga kirang rawan shattering lamun kakeunaan parobahan suhu.

    Mangga Catetan: Kaca bakeware kudu dipaké dina hiji grill, on stovetop a, atawa jeung alkohol atawa burners panas canned salaku sumber panas langsung.

    kalawan divider

    Ieu Bakeware kalawan divider tiasa misahkeun dahareun effeciently, ulah tainted ku odors sejen, sangkan bisa ngarasakeun kadaharan seger aslina.

    ghhtyh


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!