Cina Casserole dina Wangun buleud SKU NO.271-272-273-274-275-276 Manufacturers na suppliers | SJZ JINXUAN

Casserole dina Wangun buleud SKU NO.271-272-273-274-275-276

Pondok Description:

Luar biasa Dapur-to-Table versatility The kaca casserole nyieun gampang masak hidangan payun waktu jeung toko di kulkas atanapi freezer keur engké. Pangalusna sadaya, anu transisi casserole beautifully tina oven kana sagala tabel netepkeun pikeun porsi anggun, sarta koret bisa balik ka katuhu deui di fridge di tungtung peuting. Mangga Catetan: Ulah mindahkeun kaca casserole langsung ti freezer kana oven. Hayu ngalembereh dahareun saméméh masak atawa reheating dina oven. Pastikeun ngagunakeun potholder a nalika nanganan ...


  • Port: TIANJIN/QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Luar biasa Dapur-to-Table versatility

    Kaca casserole nyieun gampang masak hidangan payun waktu jeung toko di kulkas atanapi freezer keur engké. Pangalusna sadaya, anu transisi casserole beautifully tina oven kana sagala tabel netepkeun pikeun porsi anggun, sarta koret bisa balik ka katuhu deui di fridge di tungtung peuting.

    Mangga Catetan: Ulah mindahkeun kaca casserole langsung ti freezer kana oven. Hayu ngalembereh dahareun saméméh masak atawa reheating dina oven. Pastikeun ngagunakeun potholder a nalika nanganan kaca panas.

    Oven na gelombang mikro  Safe

    Kaca casserole bisa dipaké pikeun Panggang atanapi reheat dahareun dina oven konvensional atanapi dina oven microwave. Tempo ngaliwatan sisi kaca ngawenangkeun keur effortlessly peaking dina kamajuan pangan nalika baking, nyadiakeun kadali ditambahkeun leuwih hasil ahir.

    casseroles ieu dijieun kalawan borosilicate kaca-idéal pikeun perluasan termal sahingga kirang rawan shattering lamun kakeunaan parobahan suhu.

    Mangga Catetan: Kaca casserole kudu dipaké dina hiji grill, on stovetop a, atawa jeung alkohol atawa burners panas canned salaku sumber panas langsung.

    handles samping

    samping terpadu handles ngawenangkeun keur aman ngangkat éta casserole kaca asup jeung kaluar oven ti dapur ka meja makan-kamar atawa Tambaksari sarta balik deui. The handles samping merenah mantuan mastikeun hiji ditahan aman, sanajan maké mitts oven kandel.

    hytjytuj


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!