Taros Kami

SJZ JINXUAN dagang CO., LTD.

alamat

RM705, wangunan NO.D, MEIDONG internasional, NO.16 GUANGAN jalan, SHIJIAZHUANG, Cina, 050011

telepon

Tel: +86 311 8961 9000

Telepon: +86 133 7311 3772

Fax: +86 311 8961 9001

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Saptu,  Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!