Cina Tea Pot SKU NO.1534 Manufacturers na suppliers | SJZ JINXUAN

Tea Pot SKU NO.1534

Pondok Description:

Ngarasakeun anjeun Nginum Time Tea mangrupakeun jenis budaya. Jalma make upacara teh keur ngagambarkeun sumanget. Naha anjeun sono ka waktu ngajentul nu inuman tea, sarta ningali teh daun Freshly flown dina kaca transparan atawa bersinar strainer baja staniless. konstruksi sampurna Jasper kaca mawa Anjeun kieu éndah mikaresep perasaan gampang. Rupa-rupa ngawangun sahiji Jasper kaca tea masihan anjeun pilihan leuwih narik pikeun ngarasakeun waktu tea favorit Anjeun. Panas tahan Kaca ieu jenis kaca dijieunna tina b ...


  • Port: TIANJIN/QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dileueut sareng Nginum anjeun

    Tea mangrupakeun jenis budaya. Jalma make upacara teh keur ngagambarkeun sumanget. Naha anjeun sono ka waktu ngajentul nu inuman tea, sarta ningali teh daun Freshly flown dina kaca transparan atawa bersinar strainer baja staniless. konstruksi sampurna Jasper kaca mawa Anjeun kieu éndah mikaresep perasaan gampang. Rupa-rupa ngawangun sahiji Jasper kaca tea masihan anjeun pilihan leuwih narik pikeun ngarasakeun waktu tea favorit Anjeun.

    Panas Kaca tahan

    jenis ieu kaca dijieunna tina borosilicate bak kaca dina koefisien ékspansi 3.3 * 10-6 / K. lalawanan panas éndah tur karakter shock termal kaca borosilicate téh ngan katuhu teh panas.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!